ondernemersadvies

Ondernemersadvies

ondernemersadvies

Ondernemersadvies = succesvol ondernemen

Als ondernemer zijn er allerlei momenten dat je behoefte hebt aan inzicht. Dat herken ik. Wat is nu een goede, of beter nog, de beste beslissing die je kunt nemen? Je kent je bedrijf, producten en klanten goed. Bent vaak al jarenlang succesvol aan de slag. Ziet regelmatig de cijfers en toch knaagt het. Je wilt concreet verder, een goed bedrijfsplan hebben. Maar zonder analyse waar je staat kun je simpelweg geen goed plan maken. Op die momenten zijn wij er voor je met passend ondernemersadvies.

 • Meer omzet of meer marge?

 • Verhuizen of uitbreiden?

 • Fuseren of samenwerken?

 • Investeren of desinvesteren?

 • Verkopen of doorgaan?

Anders kijken + scherpe vragen = betere Keuzes!

Samen kijken we met een andere blik naar je bedrijf, producten en je klanten. En de cijfers. Met grote betrokkenheid maar ook met voldoende emotionele afstand. Ik kan goed hoofd –en bijzaken van elkaar onderscheiden en kan me verplaatsen in je situatie. Door mijn expertise stel ik scherpe vragen, belicht ik zaken van een verrassende kant en kijk ik vanuit een ander perspectief. De verzamelde informatie wordt vervolgens snel en adequaat door mij geanalyseerd. Door mijn praktische ervaring bij tientallen bedrijven ben ik als geen ander in staat je te helpen aan nieuwe inzichten.

Met die inzichten kun je verder. Ze helpen je om een samenhangend plan te maken en je succes te vergroten. Dat is wat je wilt. Een goed en realistisch plan waarmee je weet wat je moet doen. Dat geeft richting en helpt je op snelheid en koers te blijven. Met een scherp ondernemersadvies heb je weer focus.
Uit ervaring weet ik dat de details van een goed plan, en de precieze uitwerking daarvan, uiteindelijk het verschil maken. De voor de hand liggende oplossingen probeert iedereen al.

 • review6
 • review5
 • review4
 • review3
 • review2
 • review1

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Foqus werkt

Je doet het zelf.


Met een goed plan kun je zelf aan de slag. Dat ben je zo gewend. Het meeste kun je zelf. Dat is ook onze overtuiging. En als je vastloopt zijn wij er voor je.

We doen het samen.


Het voelt beter om het samen te doen. Wij helpen je de snelheid erin te houden. Samen halen we het plan binnen. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

We doen het voor je.


Ieder zijn specialisme. Door de inzet van extra capaciteit en denkkracht maken we meer snelheid. Jij blijft de baas. Meer weten over onze interim aanpak?

Hoe het werkt

Met die inzichten kun je verder. Ze helpen je om een samenhangend plan te maken en je succes te vergroten. Dat is wat je wilt. Een goed en realistisch plan waarmee je weet wat je moet doen. Dat geeft richting en helpt je op snelheid en koers te blijven.

Je hebt weer focus. Uit ervaring weet ik dat de details van een goed plan, en de precieze uitwerking daarvan, uiteindelijk het verschil maken. Met een goed plan wordt je simpelweg beter.

Foqus werkt

Mijn overtuiging is dat je als ondernemer het meeste prima zelf kunt. Toch is het goed op belangrijke momenten iemand te vragen om focus aan te brengen en anders te kijken. Ook het scherpste potlood kan zichzelf niet slijpen. Op die momenten ben ik er voor je. Voor goed advies is aandacht nodig.

Analyse en diagnose stellen, net zoals een goede arts dat doet. En dan pas een behandelplan, je bedrijfsplan. Voor alle fasen van het maken van een bedrijfsplan geldt: je doet het zelf, we doen het samen of ik regel het voor je. We spreken samen af, wat jouw het beste past.

Hoe kan kunnen we jou helpen?
Stuur ons een e-mail en je weet het.

ONS TEAM

Bob Hoogstra

Ik ben Bob Hoogstra, een bevlogen en breed inzetbare interim-manager. Al ruim 30 jaar adviseer ik ondernemers en organisaties vanuit mijn ervaring als ondernemer, marketeer en leidinggevende.

Met mijn team van ervaren all-rounders en specialisten werken we met veel passie en plezier samen, om ondernemers weer succesvol te krijgen en plezier in het ondernemen te houden.

Bel me terug

Meer weten? Kijk bij over Bob of op mijn LinkedIn pagina. Stuur mij een berichtje of geef hieronder je nummer, dan bel ik je terug voor een kosteloos en vertrouwelijk 10 minuten-gesprek. Ik luister naar waar je mee zit en laat direct weten of we je kunnen helpen.