FoQus Werkt

    

    Anders kijken geeft nieuwe inspiratie

    

.. Inspiratie geeft nieuwe energie en succes ..

    

.. Succesvol ondernemen is plezierig ondernemen

“Succesvolle ondernemers laten zich inspireren

door anders te kijken naar zichzelf en hun bedrijf.”

Anders kijken geeft nieuwe inspiratie..

Er is lef nodig om anders te kijken, Kritische vragen te stellen en blind spots te benoemen.

Dit helpt je wel om anders naar jezelf en je bedrijf te kijken en nieuwe inzichten te krijgen die je inspireren om succesvol te groeien.

    

    

.. Inspiratie geeft nieuwe energie en succes ..

Nieuwe kansen en concrete ideeën die daadwerkelijk helpen bij de groei en succes van je bedrijf.
Daar ben je mee geholpen en krijg je meer energie van. Sla daarmee nieuwe wegen in zonder het oude dat wel goed werkt overboord te gooien. Niet alles hoeft anders! Blijf je concurrenten wel een stap voor, of haal ze in door het actief benutten van nieuwe kansen. Daarmee creëer je groei en succes.

Innoveer tijdig en frequent. Al die elementen samen zijn je gereedschap om slimmer en met meer plezier en succes te ondernemen

.. Succesvol ondernemen is
plezierig
ondernemen!

Inspiratie laat je succesvol ondernemen door de juiste keuzes te maken.
Met de juiste inzichten kun je keuzes maken om niet harder te werken, maar slimmer en succesvoller te ondernemen. Een succesvol bedrijf geeft bottom line meer rendement, winst en vrijheid. Succesvol ondernemen zorgt daarmee voor plezier en energie in ondernemen.
Niet harder werken, maar slimmer werken en ondernemen.

    

Onze werkwijze

Kennismaken

Kennismaken is een cruciale eerste stap. We nemen hiervoor de tijd en doen dat op onze kosten. We willen je leren kennen en snappen wat je uitdaging is. Een wederzijdse klik is heel belangrijk om tot goede resultaten te kunnen komen samen. Na de kennismaking met de juiste klik, maken we een eerste inschatting over wat wij denken dat er nodig is. We zetten dit als voorstel voor je op papier en bespreken dit.

  Analyse

  We willen snappen in welke fase je bedrijf verkeerd en wat je nodig hebt in deze fase. We verzamelen veel informatie over de bedrijf, klanten, cijfers, markt, etc. We analyseren, verdiepen en combineren informatie om tot een scherp beeld te komen dat goede nieuwe inzichten toont. We doen niet in uitgebreide rapporten, maar werken met kernachtige platen die je de juiste inzichten bieden. Dit vormt de basis voor een inspiratiesessie waarin we deze beelden met je delen en samen vervolgstappen voor je bepalen.

  Uitvoering op maat

  Hoe, wie, wat en wanneer je stappen wil zetten is aan jou. Voor ons is het altijd maatwerk om je daarbij passend te ondersteunen. Geen bedrijf is daarin hetzelfde. We kijken goed wat je nodig hebt, wat e daarin zelf zou kunnen of willen en hoe we samen de beste resultaten kunnen behalen. Aan jou de keuze: je doet het zelf, we doen het samen of wij doen het voor je.
  FAQ items aan het laden...

  Je doe het zelf

  Met een goed plan kun je zelf aan de slag. Dat ben je zo gewend. Het meeste kun je zelf. Dat is ook onze overtuiging. En als je vastloopt zijn wij er voor je.

  We doen het samen

  Het voelt beter om het samen te doen. Wij helpen je de snelheid erin te houden. Samen halen we het plan binnen. Jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat.

  Wij doen het voor je

  Ieder zijn specialisme. Door de inzet van extra capaciteit en denkkracht maken we meer snelheid. Op interim basis zorgen we voor tijdelijke versterking in je bedrijf of organisatie met een duidelijke opdracht.

  Durf anders te kijken.
  zet de eerste stap.

   Over ons

   Over ons

       Wij ondernemen zelf al vele jaren met plezier en succes. Plezier en succes gaan hand in hand. We zijn er voor midden– en kleinbedrijven in dienstverlening, handel en industrie. Wij maken graag het verschil met onze kennis en expertise. We werken aan het behalen van concrete doelen en boeken resultaten waarmee je verder kunt. We zijn voor directies en ondernemers pragmatische, allround adviseurs met daaromheen een sterk netwerk aan experts en specialisten. We stellen krachtige vragen en spreken duidelijke taal. Als voormalig bestuurder snappen we de verschillende interne belangen en processen. Onze ervaring is dat je in korte tijd veel kan doen als je maar de juiste dingen doet. Focus geeft aandacht, succes en plezier.

      FoQus werkt!

       Klein Heiligland 66-A
   2011 EJ Haarlem
   Telefoon: +31 6 53388627
   Email: hello@foquswerkt.nl

   Vragen?